Halloween-time!!

I jøssenavn, nu e oktober straks ferdig!! Heldivis har dæm siste par vækkan gått ganske fort.. Vi hadd jo blant anna besøk av mamma å Mats Jørgen i nesten 1 vækka, å de va fantastisk herlig å sjå dæm igjen <3 Lukas hadd fri i barnehagen hele vækka fer å vårrå hæm lamme dæm:) Å mamma årna meddag å stelt godt me ås den tida dæm va her - Ingen e som mamma, å sålles vil æ å bli <3 De va utrule trist å send dæm vei, tåran pressa på, men Lukas flira å vinka å kauka "hade", hehe.. Bekymringsløs ja:)

Helga etterpå kom Ole Thomas å Cecilie, å gjett ka dæm hadd me da? Julebruuus!! Dahls selvfølgelig:) De vart en utrule trivelig lørdagskveld, å vi vart så mett at vi knapt klard å snakk te slutt.. ;) Gutan satt vel opp te kl.0330 å spælt Fifa12, mens vi væsjan kasta in håndkleet nån tima tidligar - Greie itj å sitti opp hele natta lenger;) Alderdommen byinne å ta på;)

Nu e de nok en gang helg i Volda, å vi har lagt hodan i bløtt for å finn ut ka vi skuilla finn på.. Å idag falt valget på å utforsk Ulsteinvik! De e ca 30 min å kjør dit fra Volda, å vi mått bla kjør gjennom en av Norges lengste tunnella (nå ainnt e rart iværtfaill)..? Dein va hele 7,8 km, undersjøisk, å den går rett ned å rett opp.. Dæm har en tendens te de tunnellan i område! Ulsteinvik hadd 2 kjøpesenter å by på, ingen av dæm va vel de heilt store, men de va my likar enn Volda - Her e de plent umule å tilbring en lørdag (me minner man ska ut på tur da).. Men vi fikk da svidd av nånn krona i Ulsteinvik å, Lukas fikk sæ 2 nye gensra, 2 nattisa å 2 skjerf, vi fikk kjøpt et par potensielle julegava å handla nå ainna småting:) Men konklusjon e at shopping e best på Moa, 170 butikka e himmelrike fer ås som like å gå å glan;)

Man hente my inspirasjon fra facebook, å tidligar en dag så såg æ svigerinna te Nikki hadd baka halloween-muffins te barnehagen der sønn hennes går:) Å de syns æ va såå kosle jort, så imårrå ska vi å bak Halloween-muffins som Lukas ska ha me sæ på mandan:) Bilde kjæm (værtfaill vess dæm bli vellykka;).. Vi har å handla inn godteri i tilfelle de kjæm unga på døra på mandan, de bli spennende;)

Neste vækka e de kun 3,5 arbeidsdaga før æ å Lukas tar turen opp te Trøndelag:) På tour'en ska vi rekk innom både Trondheim, Steinkjer å Verdal, å familien bli prioritert herre gången.. Svigers har jo itj sjett Lukas på snart 3 mnd, så de sei sæ litt sjøl! Så får vi heller vårrå litt mer sosial helga etterpå når hele gjengen flyg opp:) Satse på at november går så de suse me 3 tura te Trøndelag å et besøk den helga vi ikke reise opp:)

Ellers planlegge vi å jørrå unna litt julegava når vi e oppafer sånn at vi e fri å drass me så my oppover, så ønskelista snarest mottas med takk:) Ha ei riktig god helg videre - Her bli de film å biff-middag i kveld:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

26, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. E samboer me Christoffer å har verdens beste jobb som mamma te Lukas som kom te 2 august 2010:) Har fra før Chanel på 4 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:)

Kategorier

Arkiv

hits