Søndagskveld i Volda!

Da va plutselig herre helga over å, den har gått fort sjøl om vi egentlig ikke har gjort nå spesielt.. Å akkurat nu like æ godt at tida går fort, fer da bli de enda kortar tid te mamma å Mats Jørgen kjæm på besøk, jippi:) Da ska vi kos ås! Har gidd dæm beskjed om å ta me badeklea sia æ har tilgang på varmebasseng på jobb å uteklea så vi kain gå nånn tura i nærområdet:) Har tatt fri Lukas fra barnehagen dein vækka så dæm ska få litt kvalitetstid ilag mens mor å far jobbe hart :p

Ja, fer Christoffer har jo fått sæ jobb på Jysk nu, 50 %, å de e toppers både økonomisk å sosialt sjett:) Å han har starta bra å jort et godt inntrykk. Sjefen kom faktisk te'n her om daan å sa at hu syns han sto på veldig bra å at innsatsen hans va god.. Å hu vainn nesten itj å avslutt den setningen før de kom en kunde: "du, æ har fått feil vare av dæ æ, æ skuill ha et skap me 3 hylla å ikke 9".. Hehehe:) De ska seies at de va innmari vanskele å sjå forskjell på derre pakkan da (ifølge Chris) :)

Egentle så har aill tre vyrti litt småsyk, så de va litt tetak å kom sæ ut idag, men de fins en så fin runde rundt et vatn her me så godt underlag å flatt terreng, så da kjørd æ like gjerne en liten intervall, 4 x 4 min me 3 min pausa. Må innrøm at tempoet ikke va heilt de store, men de viktigste e å kom i gang, å de e innmari læng sia sist æ sprang, så de jor godt:) Runde av kvelden me brødskiv me majones, eggekvite å røde druer på toppen, nam nam:) Snadder!

Ska prøv å ta opp blogginga litt framover, om æ får e te vil tida vis:) God søndagskveld å go vækka aill sammen!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

26, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. E samboer me Christoffer å har verdens beste jobb som mamma te Lukas som kom te 2 august 2010:) Har fra før Chanel på 4 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:)

Kategorier

Arkiv

hits