Livet i Volda

Da har æ endelig fått skriveånden over mæ igjen, å resultatet bli et flunkende nytt blogg-innlegg:) Mang vil nok sei at de e på tide, å de e æ enig i:) Trur kanskje Therese (i tillegg te et konstant regnvær) e inspirasjonskilden, hu har nettopp starta en ny blogg å æ syns de va såå kosle å lesa den - Føle mæ litt nærmar uansett om man e et stykke unna:) Adressa te hennes blogg e: thereseshverdagogfest.blogspot.com :) Verdt å sjekk ut!

Vess æ ska sei litt om koss vi har e hen vi bur, så kan æ start me å siter a Andrea som sa at "e itj Volda en eneste stor bakke da?".. De kan æ vel bekreft at stemme. Å vi bur nesten på toppen i den bakken! Arti nu, kanskje itj fuillt så arti når Kong Vinter melde sin ankomst - Den tid den sorg;).. Oppi bakken så bur vi i ei sokkelleilighet på 85 kvm. Den har 2 soverom, bad, kjøkken, stue, yttergang, innergang å bod.. Dobbelt så my plass som vi e vant te vettu, så de e litt godt, spesielt for den lille rote-knotten vårres;) Ytter- å innergangen va i utgangspunkte trefarga, så nå av de første vi jor va å mal veggan, å æ må sei de vart VÆLDI my finar å triveligar enn de va først:) Standarden e selvfølgelig ikke som den va på Lade der alt va splitter nytt, men de e heilt okei å bu her for ei stund. Trivelige folk vi leie hos å:)

Utsikta fra nesten toppen av bakken:

Lille matvrak finn sæ godt te rette i kjøleskapet:)

Æ har kommi te en fantastisk arbeidsplass me my fine følk, å de e de beste me å vårrå her.. Forrige helg va vi på Blåtur, de va god stemning:) Vi rodd vikingbåt, steika vikingbrød på bål, spilt kubbespill å prøvd bueskyting:) På kvelden spist vi mat med hovedingrediensa fra havet, før de vart skuespill, sumobryting, vin, latter å sang:) Uforglemmelig:)

Foruten jobben så e de nok itj frøktele my som gjør de verdt å bu her nei. Naturen e fin, men de har regna så å sei kvar dag sia vi kom (å æ snakke ikke om duskregn), så de freste itj så my å ut bestandig (sjøl om vi trosse byger'n innimeillom altså).. Åsså savne æ familien å vennan utrulig my!! De e ganske uvant å kom te en plass uten et sosialt nettverk overhodet! Christoffer prøve aktivt å søk sæ arbeid men har ikke lyktes foreløbi, så de bli lange daga for han nu når Lukas har byint i barnehagen! Men han far har byint å spilt fotball nu da, så de e nok godt å rør sæ litt å kom sæ ut for han å:) Men når alt de e sagt, så har vi sekkert vældi godt av herre halvåret, åsså trur æ vi kjæms te å sett enda stør pris på de vi har i Trøndelag når vi kjæm HÆM:)

Pappa har vyrri her på besøk, åsså kjæm mamma å Mats Jørgen om under 1 mnd - JIPPI:) Glede ås sånn:) Åsså ska vi te Trøndelag 2 gånga i november åsså te jul selvfølgelig:) Ellers så tar vi veldig gjerne imot besøk av eventyrlystne som savne ås;)

3 viktige menn i mitt liv <3 Idag planlegge vi å ta på ås regnklean å kom ås ut en tur, før vi avslutte i de herlige varmebassenget på jobb:) De bli godt:) Ha en riktig god søndag folkens:)

Klem fra Tonje:)

2 kommentarer

Therese

11.sep.2011 kl.15:17

Jippi fer blogginnlægg! :) Gla fer at æ inspirert dæ. Å du inspirere mæ videre, fer du skriv så arti :) Kjæmpestas! Herremin, dåkk har jo deinn utstikten da! :) Fine bilda. Krysse fingran fer at dåkk får æn regnfri høst :) Smaskolainen

11.sep.2011 kl.16:49

Flink du e lula mi. Gle ås te å kåm neåver fer å træff dåkk aill tre, håpe dagan går fort te 8.oktober. Gla ti dåkk <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

26, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. E samboer me Christoffer å har verdens beste jobb som mamma te Lukas som kom te 2 august 2010:) Har fra før Chanel på 4 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:)

Kategorier

Arkiv

hits