Hærregud!!

Va e virkelig januar sist æ blogga? Jøye mæ som tida går.. Beklage at æ e litt passiv, men de e jo egentlig et godt tegn på at æ har et ainna liv utenfor data-skjermen;)

Sia sist så har vi nu blandt ainna feira Andrea som vart 25 år å greier, hipp hurra:) Feira såklart me pavlova;)

Snuppa klard å blås ut løøøse;)

Ellers har vi vyrri på hyttetur på Nerskogen ilag me 3 vennepar m/ungan:) De høres sekkert innmari slitsomt ut fer dæm som ikke e foreldre, men de va veldig koselig å god stemning me 5 herlige unga totalt;) Lukas vart syk for første gang, så de va litt kjedelig da, men me 2 erfarne mødre rundt så følt æ mæ ganske så trygg uansett:)

Dein koselige spiseplassen :)

Lukas & Hedda :) Sjarmert Lukas? ;)

Petter i drømmeland, hehe;)

Man-love..

Mari, Jo Anders, Nikolai & Linnea kose sæ i sola :)

Gutan baka kak te ås på morsdagen mens vi va ut på skitur, så kosele åsså:)


Reise på ferie me min lille familie te helga, å har store planer om å gi fyldig referat fra turen å ikke minst dokumenter i stor grad i form av bilda;) Kanskje æ te å me kan blogg litt underveis, de e jo tross alt ferie å fri - Eller? ;) Den lille skjønnheten prøvd å stå på firafotan i kveld, å om han knekke koden på de så e de vel bare tidsspørsmål før beibin min byinne å krabb rundt - De va jubel å applaus i stua da han jobba for harde livet fer å sei e sånn;)

Glede mæ VÆLDI te å fårrå på tur me dæm fine gutan min:)Nu MÅ vi sjå en episode One Three Hill før vi legg ås å lade opp te å pakk å årn litt imårrå - De e da itj nå vits i å forhast sæ sjøl om man ska på ainner sia av kloden?! ;)

Klem Tonje <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. E samboer me Christoffer å har verdens beste jobb som mamma te Lukas som kom te 2 august 2010:) Har fra før Chanel på 4 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:)

Kategorier

Arkiv

hits