Reiselyst:)

Da e 2011 her, å vi byinne å vårrå klar fer ferie snart.. Vi må bare bestem oss for kor vi ska fårrå først! Planen va jo i utgangspunktet cruise i Karibien, men etter å ha sjekka ut alternativan vise de sæ at vi må betal 3500 kr for at Lukas ska bli med på 1 ukes cruise, uten at han ska eta mat eller ha egen seng eller nåkkå.. Å de kjennes litt bortkasta ut, så da vart vi enig om at vi heller tar med han på cruise om nånn år da hain har litt mer glede av en sånn tur:) Har my mer lyst te å kjøp nå ainna fint te han for de pengan:)

Så nu sitt vi å sjer litt på Thailand i stedet.. Har lyst te å reis i februar nånn gang. Vi sjer etter et hotell me god standard i et familievennlig område, der de e muligheta te å opplev litt greier i tillegg. Så vess de e nånn som har gode/dårlige erfaringa me plassa/hotell i Thailand så tar vi veldig gjerne imot tips å råd:) Ka bør vi ha med te spedbarnet, nånn innspill? Vi har selvfølgelig gjort ås nånn tanka sjøl, men de e alltid greit å hør meninga te ainna folk å, særlig om man har gjort sæ erfaringa sjøl:)

Har DU ei mening?

10 kommentarer

Marte M. Høyland

16.jan.2011 kl.18:10

Æ vil anbefal Kata Beach på Phuket :) Der e det mang resort-hotell der du har alt du trøng på hotellområdet, samtidig som det e kort vei te å finn på spræll :) Finns helt sikkert nå ekstra barnevennlige områda der å. Phuket som heilhet e riktignok eit turistifisert område, men det e vældi' fint der :)

Therese

16.jan.2011 kl.20:34

Ååh, Thailand :) <3 Denne uinne æ dåkk verskele :) Eni m Marthe ang Phuket. Der e dåkk å nære Ko Phi Phi (?) trur æ, øya kor The Beach-filmen m Leo vart spællt in. Hi hørd d ska vårrå hælt nydele å ta en tur dit. Bli tidenes februar åt dåkk! smask

Marte M. Høyland

17.jan.2011 kl.19:43

Vi va på Phi Phi Islands, på vei dit va vi innom "The Beach" for å ta bilda osv. Utrule mang fine øyi der! Såg ferræst'n at VG hadd ein "NÅR skal du reise HVOR i Thailand"-reportasje i dag, kanskje du kainn finn nån tips der? =)

Solfrid Kristine

17.jan.2011 kl.22:33

Ao Nang e fantastisk! Rolig, og familievennlig!:) Og så har dem masse flotte hotell. Va masse barnefamilier når vi va der, og strendene e bare ubeskrivelig vakre, samt at omgivelsene rett og slett tar pusten fra dæ:) Phuket e jo veldig turistmagnet, selv om det e sykt fint der også. Da må dokker hvertfall passe på å dra til et rolig sted på Phuket, som feks Kata beach eller Karon beach:)

Kjersti Tråsdahl

20.jan.2011 kl.21:00

Vi var i Thailand, (Kamala)Phuket i November 2010. Helt fantastisk. Vi va på et helt nybygga hotell,Sunprime Kamala Beach Resort! Det va meget fint. Fine rom, KJEMPE god frokost,BARE vennlige og hjelsomme folk, masse basseng, åsså ligg hotellet på stranda. Det e på ein måte 2 hotell vegg i vegg.. eine e det 16 års aldersgrense, mens anneree e for unga:) Sjekk ut: /sunprime-kamala-beach-resort?TravelFinderQuery=4558%3ad000101014544%3ad2011021912667%3a-1%3a8%3at0%3a0%3a4560%3a1_c2_42%3a42%3af0%3a2%3a

Tonje Kristine

23.jan.2011 kl.23:49

Tusen hjertelig takk for mang gode tips folkens, de sett æ pris på, å vi sjekke ut hotell for harde livet her;) Å aill plassan som foreslås her bli nøye vurdert:)

Den Thailand-reportasjen kom æ over, som bestilt vettu - Kanon!

Trur du Leo e der når vi kjæm å Therese? De hadd liksom vyrri prikken over i'en, haha:)

Ao Nang har æ hørd e bra:)

De hotellet du Kjersti foreslo va allerede fullt i hele februar å mars, så de e tydeligvis kjempepopulært! Så tvile ikke på at du hadd en fin tur dit, såg heilt suverent ut:)

Hilde

24.jan.2011 kl.00:07

Thailand hørdes heilt hæli ut Tonje! Og dåkk gjær lurt i å fårra på tur før Lukas'n krabbe i vei og/eller går og sånt. My radiar å ha med sæ en unge som "berre" sitt rolig og fernøyd i ro! (itj minst på fly!!!) Jonas va med te Gran Canaria i fjor da han va 7 måna - det gikk superdupert i allerall :)

Vil gi dæ et tips om å ta kontakt med helsestasjon i forhold te kolles vaksina Lukas (evt dåkk) må ha og om kor lang tid i forvei'n dåkk må byinn med det før dåkk bestille tur...- om dåkk f.eks ha tenkt i februar kan e heinn at det bli fer kort tid te i forhold te vaksina han trøng før tur... nu veit æ verken koss vaksina han må ha eller om dåkk allerede e i gang med det - men berre et tips om nå som e fort gjort og gløm i planlegginga :)

Tonje Kristine

24.jan.2011 kl.17:56

Ja, vi har allerede undersøkt de på 4-månederskontrollen, å hu sa at hain trøngt itj nånn utover dæm hain aillerede har fått:) Men takk fer tipse, de e my som e fort jort å gløm altså! Bla om han trøng eget pass, lest de nånn plass å de har itj vyrri i tankan min en gang!!

hilde

25.jan.2011 kl.02:14

hehe - e itj berre berre nei.

Hmm - individuelt fra helsestasjon te helsestasjon da kanskje...syns å kom på at ungen te ei i barselgruppa fekk vaksina før avreise ...utom ordinært vaksineprogram..han va over 1 år..men æ vart usekker nu altså. Rekne med helsesøstra dåkkers har full kontroll :)

Det med pass e kanskje itj så rart - fer du huske kanskje på fra da du sjøl va lita - fer da sto jo vi ungan i passan te foreldran vårres og trøngt itj eget pass. men pass kjæm jo raskt i posten på den her tida av året :)

Tonje Kristine

26.jan.2011 kl.22:47

Ja, har ei på barselsgruppa mi som har bestilt tur i februar, å hu fekk passet på 1 dag å jenta hennes trøngt ingen vaksina! De va evt æ/vi som mått vurder om vi trøngt nå vaksinering..

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. E samboer me Christoffer å har verdens beste jobb som mamma te Lukas som kom te 2 august 2010:) Har fra før Chanel på 4 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:)

Kategorier

Arkiv

hits