Snakkes i Karibien? :)

Vettu, nu gler æ mæ skikkele te jul åsså:) Har pynta ferdig te adveint i 2 vækka aillerede, så nu kain desember bære kom:) Årna lysfat, nye gardina samt freska opp stua me en ny sofa, gulvteppe, lyskron å speil:) Så nu e e trivele å ta imot besøk:) Itj at de har vyrri fælt me gjesta tilear akkurat, men de e så godt me litt forandring innimeillom:) De e så my koseli som skjer for tia, Marianne å TK vente sin lille sønn når som helst disse dager å vi glede ås massevis te å ønsk den lille gutten velkommen te verden:)

Å sia vi har ny sofa å teppe så solgt vi unna de gamle å tok ås en tur te Åre å låg over på Holiday club for fortjenesta:) Der fikk Lukas bada i boblebadet i 2 daga, kosa sæ sånn vettu:) De va godt me en liten miniferie, Christoffer tok sæ ei ferieuke, den førsta i hele år faktisk! Hadd jo ingenting i sommer sia vi kun gikk å venta på Lukas.. Så de e topp at han spara dæm te at vi vart 3, så vi kain kos ås ilag:)

Mor og sønn:)

Sia sist har Christoffer feira sin første farsdag, guri mæ kor hain gleda sæ;) Nevnt e vel kanskje 5-6 gånga værtfaill i forkant.. "Dæ, de e farsdag på søndan å ja".. "Åh, æ hadd heilt glømt at de e farsdag på søndan æ".. "Rart å tenk på at i år så ska æ å feir farsdag".. Hehe.. Stidd opp i rett tid å laga egg, bacon å rundstykka te den stolte far, mens han fikk ei ny grå adidas joggebuks, Predator (filmen hain har gått å løfta opp å satt tebake kvar gång han har sjett dein i butikken bære fer å jørrå de klinkende klart at de e en film hain ønska sæ;) samt 2 dvd-boksa; House sesong 5 å Entourage sesong 6:) Så nu e tv-vinter'n redda fer å sei e mildt;)

Far og sønn:)I år har vi Verdals-jul, å de e æ over gjennomsnittet fornøyd me sia den lille skjønnheten har kommi te verden:) Mamma e flink te å jølp ås litt på mårrånskvisten sånn at vi kain få såvvå litt ekstra, å de jær godt:) I fjor så va jo hele huset en byggeplass, så vi låg itj over her ei eneste natt, dæffer så bli e bra å vårrå her i år:) Va vel ei natt på Trones te mormor å morfar, å da breint vi nesten ned huse da vi fyra litt i overkant me bjørkved, så målet i år e å unngå de 2 år på rad;) Sissel står fer dein årlige 2.juledagsfesten, de bli en høydare. I år kain vi ha me kavaleran å;) Mest reidd fer om Christoffer bekke nånnting eiller søle i nyhuset egentle, men dein tid dein sorg;)

Ellers tenke vi ås på et aldri så lite cruise i Karibien i månedsskiftet januar/februar når de e som kaldest i Norge:) Tidenes julegave EVER, nesten for godt te å vårrå sant vettu.. Min kjære far har sagt at vi får sjøle cruiset i julegave, så nu ska vi bli enig om dato å prøv å finn flybilletta te turen å ikke minst spar spar spar - Kjempetidspunkt fer de ja, haha:) Men har alltid sagt at når de kjæm te peng så handle de om planlegging, så vi får vårrå litt smart i bruken så går e nok bra - Man bruke jo pæng når man e hæm å:) Sjefen te Christoffer syns de hørdes herlig ut me tur, så han får garantert fri:) Glede mæ skikkele te å på tur me pappa igjen, byinne å bli nånn år sia sist.. De va vel da hain tok me mæ å Stine te London etter videregående før hu fløtta te Stockholm, i mai 2005:) Litt av en tur; første beskjeden vi fikk da vi landa i England va en svett kjemilærer som orientert ås om at vi sku opp i 3 kjemi et par daga etter vi kom tebake.. "Litt" typisk ås å sats på at vi berga unna å kom opp;) De verste va at Stine faktisk sluta på 3 kjemi da, haha, kor æ flire tå de nu:) Kæm som slute i mai da, når man har hatt faget sia august? :) Mens æ mått nu pent still på eksamen da, all alone;) Omtreint de første vi ikke jor ilag på 4 år sekkert.. London va aillfaill ei perfekt oppladning, va jo ingenting vi kuinn jørrå me e læl da, så vi kosa ås å tenkt minst mule på bøkern som låg trygt plassert i Norge:)

Nydelige Lukasen vårres:)Kjøre tebake te Trondheim imårrå, så e åpen for å vårrå litt sosial ut over uka folkens:)

Klem Tonje

 

2 kommentarer

Helle

24.nov.2010 kl.19:59

Hoi! Din heldiggris. Æ har også starta blogg no. Og mens du skriv om cruise i Karibien, skriv æ om surkål og ertestuing. :p

Tonje Kristine

24.nov.2010 kl.23:49

Haha, har du Helle? Åh, dein ska æ jaggu føll me på, kjæms te å flir mæ ihjel æ bære væt e:) Å de e lite som e artiar einn surkål å ertestuing, sæle om en hi arbet på kafeterian på Obs;) Såg Kjell jekk å sveitta oppi der meillom juletallerkenan igår.. Fer å sei e son; Savne va itj sæle stort på de tidspunkte ailtså;)

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. E samboer me Christoffer å har verdens beste jobb som mamma te Lukas som kom te 2 august 2010:) Har fra før Chanel på 4 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:)

Kategorier

Arkiv

hits