Vel overstått dåp og forandring fryder:)

Jess, da kom æ på å skriv et blogginnlegg igjen gitt.. Har liksom itj like go tia te å driv me sånt nu lenger, prioritere heller å kos mæ så my æ kan me Lukas:) Å når de bli kveld, så e e kosle å vårrå bære kjæresta. Vikti å ta vare på den biten der:)

Apropos kveld, i går va Lukas våken te ca 2115, åsså har e vyrri et par netter hain har vyrri urole å våkna my.. Bruke å vårrå litt sånn når vi ligg bort i fler daga i strekk, å i anledning dåpen va vi jo på Verdaln i 3 daga, så døgnrytmen endre sæ litt. Så når vi endeli fikk rigga ås te framom tv'n å sku nyt et bedre Crispy chicken-måltid så va jo fortsatt den lille skjønnheten våken. Å da ment Christoffer at vi har feila som foreldre, for hain sku egentle vyrri i seng kl.19 hain.. Hehe.. Æ mått nu sei mæ rimele uenig i de da igruinn.. Fer de første så va Lukas på besøk på salongen kl.19 igår, for det andre så har vi tidenes mest fornøyde unge å for det tredje så e'n 3 mnd! Trur de må gå litt lenger tid før vi kain sei at vi har feila som foreldre altså.. Men bakgruinn fer de va altså mangel'n på matro akkurat igårkveld;) Du e nu skjønn du å sjø kjære <3

Men vi har altså døpt Lukas sia sist, å for sikkerhets skyld så valgt vi å jørrå de i Egge kirke på sjølveste Bots- å bededagen! Så vi va så heldi å få opplev nattverd å opplesning av dæm som hadd dødd i tillegg te 4-5 dystre salma.. Ailler følt mæ så malplassert i mitt liv, kjentes helt feil ut å døp hain i kirka fer ås begge.. Men vi tenkt at hain kain få valge sjøl når hain bli konfirmert i stan, så hain slæpp å døp sæ som voksen å sånn - Ikke samme sjarmen over e.. Men Lukas va supersnill som vanle han, å va våken i over 1 time i kirka der han satt i fanget på Gudmor Hilde å føld me på alt som skjedd:) Sjarmert aill sammen trur æ:) Nu e itj æ så objektiv heller da, men hain e nå fer sæ sjøl ailtså;)

Her bli Lukas døpt, å eneste lyd'n va "øhh" når de kalde vatne kom i håre;)

Mor og sønn <3

Faddera å gudforeldre:)
Videre tok vi turen te Verdal rådhus der vi servert koldtbord å kaker:) Brukt timesvis lørdagen i forveia på å pynt å årn, å vart ganske så fornøyd me resultatet:) Fikk jølp av mamma, svigers, farmor Karin te Chris + May Liss (venninna te mamma), hu e skikkele flink me sånt i tillegg te at vi har ganske lik smak.. Åsså e e så godt, fer hu jær e sånn som æ villa ha e:) Mesteparten av pynten va kjøpt på Trægården på Ranheim, anbefales te aill slags festlige anledninga egentle:) Å Ellinor å Iren som jølpa te på kjøkkenet va superflink, tenkt itj på de som skjedd på kjøkkenet overhodet, å da jor dæm en god jobb:) Kjedele om man sku gått å føld me å bekymra sæ fer de liksom.. I tillegg så vart e baka mytji gode kaker, TUSEN TAKK te dåkk som bidro me de åsså; Andrea me dein DELIKATE ostkaka, Mona me dein SNASNE jordbærblautkaka, Hana me dein FANTASTISKE oreokaka, svigers me sin spesialitet kvæfjordkake å karamellpudding samt mamma me lukket valnøtt me bilde av Lukas (eller innherredsbakeriet;).. :) Nu har e sæ son at me vårres kamera vart e kun tatt bilda i kirka, så vess nånn har fine bilda av både selskapet, kakebordet å gavebordet så bli æ supergla:)

Lysfat

Kaffebordet

Stemning:)Nu våkna junior, får blogg sia om den store forandringa som har skjedd i stua vårres:) Gla helg folkens:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits