Fredag å helg:)

Endelig e e fredag! Å Christoffer har fri heilt te tirsdan, hurra:) Vi har vyrri så heldi at vi fikk besøk tå mamma å Lulen i ettermiddag, kosele:) Æ å mamsen fikk kjør ås en tur mens gutan kosa sæ me x-boks - Fifa 11 vart jo slæpt igår;) Så vi tok turen te Nidaros lysstøperi på Ranheim, guri mæ for en herlig plass! Tusen takk fer at du introdusert mæ fer den plassen Marianne, de bli nok å handel en del julegava der i år ja:) Elske sånne butikka me mytji greier te hus å hjem:) Fikk handla råmy te dåpen, tusen takk kjære mamma - Du e best:) Å utafer så fainn vi kjempemang fine blad fra sånn lønnetre (?), dæm ska tørkes å brukes i invitasjona.. Følt ås som DE uteliggeran som for å plokka blad fra bakken utom Trægården, hehe:) Så i helga må vi kjør te Verdal en tur så vi får sjekka ut selskapslokalet å kanskje prøvepynt litt:) Har fått full handlefrihet av Christoffer, å de passe vel ås begge ypperlig egentlig sia interessen min fer pyinting å årning e en smule stør einn hainnes:)

I de siste etter æ vart mor så har æ tenkt veldig på en egenskap som æ kjeinne e ganske vikti fer mæ, nemlig evnen te å gled sæ over ainneran. Sånn som æ sjer e, så trur æ itj man klare å lykkes sjøl vess man ikke klare å uinn dem i rundt å ha e bra. Lukas e de absolutt største som har hendt mæ, å responsen har vyrri heilt enorm både fra dæm æ forvente de fra å fra mang ainnan som e litt mer uventa.. Å de e vel de siste som overraske mæ mest, på en god måte:) Aillfaill så vil æ sei at æ sett så utrule stor pris på aill dåkk som kjæm innom å hælse på, fine bildekommentara å gode ord:) Har verskele fått bekrefta kor my fine følk æ har rundt mæ! Så æ vil oppforder aill te å sett sæ sjøl te side i helga, å bruk litt energi på å gled nånn som fertjene e:) De koste så lite å betyr så my!

God helg aill sammen:)

 

2 kommentarer

IdaPida

03.okt.2010 kl.19:41

så godt med langfri ilag da :)

og lysstøperi hørdes no helt fantastisk ut, sjer fer mæ ein stor versjon av derre lysfabrikken i vududaln æ :P

du hi så rætt tonje, det e faktisk en glede t oss sjøl og ves vi klare å gled oss over andres velvære og lykke og :)

veit at æ itj e styggflink t å kommenter på bilda og sånt, spesielt på face, men prøve no å kommenter innpå hen og æ sjer jo på bildan å syns de e såmy skjønn ein liten familie :)

Tonje Kristine

04.okt.2010 kl.19:02

Ja, de e sålles de e! Lys, duka å pyint i massevis i aill fargan:):) Åsså interiørbutikk på sia me mytji delikat, man går å drømme om lotto-milliona inni der fer å sei e sålles;)

Veldig saint, de jær godt når man føle sæ oppriktig glad over ainneran sin lykke, håpe æ ailler meste de. De e som om æ hadd villa jobba i barnehage men ikke hadd fått jobb, æ hadd fortsjatt vyrri gla fer at du fikk dæ arbeid sia du e søskenbarne mett å æ e gla i dæ:) Går e bra feræstn, trives du? :)

Du e superflink te å kommenter Ida:) De e jotj antall kommentara som betyr nånnting men følelsa av at man bryr sæ å glede sæ me ås, å de jær du i aller høyeste grad:):)

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits