Privilegiet av å vårrå enebarn <3

Igår va æ, Christoffer å Lukas på middag te pappa. Han diska opp me ovnsbakt laks me potet, supergodt:) Repertoaret har tilear bestått av graut, spagetti å kjøttdeig samt pizza fra Milano, så de va ei veldig positiv overraskels:) Han hadd tent mytji lys, å huse va strøkent. Samboer'n hans e på jobbtur herre vækka, så han har i tillegg ansvare fer ungan hennes på 10 å 11 år. Han sku egentle på møte i Oslo i dag, men han fløtta de te desember fer å vårrå hæm.. Du kler å vårrå så ansvarle pappa;)

Å etter maten satt vi å skravla om koss vi ska få litt mer gølvplass i stua te Lukas, å da sa'n at vi bære må finn ås en ny sofa så sku han kjøp den te ås - SNAKK OM ÅVERRASKELS!! Vart så gla at vi vesst itj helt ka vi sku sei.. Vi e heldig! Å Chris har frihelg, så vi ska prøv å få sjett litt i løpet av helga:)

Ellers har æ nu baka vaniljeknuta idag, å konklusjon e at de vart eitt uinnerle stress når man har et spedbarn som følge si ega klokke- Neste gång trur æ Chris e hæm når æ bake:)

Morfar og Lukas kose på sofa'n:)Gla ti dæ papsen <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits