Kroken på døra..

...Bokstavelig talt, fer vår fantastiske lille kattebott - Idag har vi nemlig vyrri å handla krok sånn at vi får stengt att skyvedøra inn te soveromme.. Tørs rett å slett ikke å ta sjansen på at Chanel ska "varm" eller "kos" me babyen ved å legg sæ oppå ansiktet hains så han ikke får pust, skrekkens scenario! Veldig spent på koss hu reagere når hu plutsele ikke får liggi på soveromme lamme ås lenger I TILLEGG te at de kjæm en baby å ska bu lamme ås - Trur nok hu klare å legg sammen 2 å 2 å ferstår at de har en sammenheng.. Så de spørs om hu bli overbegeistra fer å bli storebott om litt, tia vil vis! Har prøvd å hatt litt ekstra kvalitetstid lamme a i de siste da, sitti ut ilag i sola, leka my å fått en god del boksmat - Hu e tross alt vårt eldste barn;)Ellers så bruke æ nu dagan blant ainna på å spekuler på om Aleksander Rybak har en personlig rådgiver i forhold te media, eiller om hain ska byinn å skaff sæ de snart? Makan te uttalelsa åsså, han domme jo ut sæ så innmari!! Han som æ fikk så godt inntrykk av når hain vainn Grand Prix virke idag så umoden å korttenkt at de ligne itj grisen!
I Dagbladet i dag står e foreks: - "Jeg MÅ finne en jente jeg kan følge helt fra tenårene. Jeg kommer til å bli Jan Thomas dersom jeg er singel når jeg er 40 ? bortsett fra at jeg går for jenter. Da kommer jeg til å finne meg ei som lett kunne vært datteren min. Det MÅ starte ungt og uskyldig".

"De må gjerne ha hatt ti kjærester før ham, men han vil vise dem verden, skape et eget univers med dem, og se utviklingen i deres person, filosoferer han - vel vitende om at han høres ut som Morten Harket".

Altså, nu har alltid æ vyrri småforelska i Morten Harket, så han trøng værtfaill ikke å sammenlign sæ me han;)

I følge ultralyden så sku jo vår lille øyensten ankom verden i dag, men de sjer mørt ut foreløbi ja.. Æ å Christoffer feira dein store daan vi har gått å venta på oppå kafeterian på Obs me en boboli å en cheeseburger, hehe. Så når itj de satt i gang nå prosessa så væt itj æ nei.. Gode råd å tips anyone?! :) Min egen termin e imårrå eller på onsdan da, så vi får sjå om æ har mer rett:) De tikke inn meldinga å telefona i hytt å pine, å de e så kosle at så mang bryr sæ:)

Et bilde av utovernavlen å valgusknean i høygravid tilstand


Send over vibba folkens, plutsele ligg æ å presse;) Klem fra den vordende mor:)

6 kommentarer

felulah

26.jul.2010 kl.23:07

æ sende pilatesvibba! bærre tenk på kor irritert du bli på rybak...så kjæmmen ut!:) takk for scootertjenesta! dåkk e hæli!

Ida Marie

26.jul.2010 kl.23:36

hain kjæm snart sjuh!

ei æ kjenne kjent itj antydninga ein gong når hu gikk å la sæ rætt førri midnatt, kl 4 om natta ha goguten hennes kommi :D

håpe du e lik heldig *krysse fingran* lykke t <3

Tonje Kristine

26.jul.2010 kl.23:47

Haha, de e verskele ikke de store nei Andrea, guri mæ:)

Åh, derre hørdes suverent ut Ida, satse på at de bli sålles te ås å:) Da vil æ offisielt kaill mæ ei fødemaskin å ha løst på flær onga:)

Marte M. Høyland

27.jul.2010 kl.21:54

Vakker e du, Tonjemor! <3 Sende go'e vibba :)

Helle

27.jul.2010 kl.22:04

<3

Anne

05.aug.2010 kl.20:46

Hæhæ,må nu flir fer det bli nu fer domt. Enn å uttal sæ på den måten. Huff, han kan itj ha my vætt i skolten :P

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits