4 daga te termin:)

Da har æ nettopp sendt lillebror me toget, han har vyrri gjest sia tirsdan:) De e første gången han tar toget ålæn, så de e nu litte ekstra spennende da vettu:) Men hain va veldig gira sjøl, så de trur æ går kjempebra ja:)
Ellers går vi nu å vente da, på vår lille baby som straks ankjæm verden - Håpe å trur de skjer i løpet av nånn daga nu:) Mang som glede sæ å sende meldinga å ringe, å de sett æ pris på vettu:) Møtt en tidligere kollega fra Obs en dag, å hu sa at hu syns æ såg fantastisk ut - Æ trur itj hu skjønne kor my sånne kommentara betyr på herre tidspunktet her åsså, fer de e virkelig ikke kvar dag man føle sæ fantastisk nu;) Dæm aller fleste tilbakemeldingan har vyrri positiv, men de har så klart vyrri et par kommentara som æ virkelig ikke skjønne koffer man må lir ut av sæ.. Å de syns æ faktisk at følk bør tenk på; Vess man ikke har nå positivt å kom me, så e de faktisk likar at man ikke sei nå i de hele tatt! Trøng itj å få hør at æ har fått vatn i ansikte eller at de sjer ut som om æ bli kjempediger som høygravid liksom.. (de ska seies at sånne kommentara utelukkende kjæm fra folk som ikke har vyrri gravid sjøl).. Men samtidig så har æ ei generell mening om at ingen (eller i alle fall få) sei nånnting fer å vårrå ond eller fer å sår mæ, de e rett å slett ikke så veldig gjennomtenkt når de bli sagt, så de går itj an å gå rundt å bli fornærma heller! Men tar me mæ videre ka æ satt pris på å hør gjennom herre svangerskapet, å tenke at de e ting æ ska fokuser på når ainner i omgivelsan kjæm i samme situasjon:)
Christoffer har frihelg, å de bli supergodt å ha han i rundt dæm siste dagan:) Da ska vi nyt tida ilag som kjæresta å bære kos ås:)

2 kommentarer

Ida Marie

22.jul.2010 kl.16:17

ein at'n kjæm snart da Tonje :D herrigud så speinnanes og arti og ailt ihop.

Glede mæ t å hør at'n hi kommi å t å sjå bilda å ailt ihop! så når de hi kommi i årning og e klar fer å sosialiser litte igjen, må du sei ifra så ska æ kom ein tur igjen å hæls på <3

masse lykke t no tuppa:)

Helene

23.jul.2010 kl.12:12

Spennende! :-D

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits