Trist dag:(

Herre har vyrri en tung å dyster dag - Vår kjære følgesvenn gjennom 11 år, Gyria, mått avlives. Fikk beskjeden igår om at hu hadd ondarta kreft me spredning å at de va ingenting å jørrå, å at hu fort villa bli my dårligar:( De skjedd så brått, å de e helt rart å tenk på at hu plutselig e bort..
Camilla kom bort te oss så vi fikk sagt hade, å de vart ei kjempekoselig stund ut på plena der vi har tilbringt så my tid ilag <3 Pappa kjøpt me bigbite-baguetta te hele gjengen, samt blautfor te Gyria. I tillegg fikk a vatn, ostepop, brødskiv me leverpostei å mang godbita:) Hu fikk gått en siste tur me pappa, leka me pinne, å hu kjefta å bjeffa etter absolutt aill som gikk eller sykla forbi, tobeinte som firbeinte. Camilla trur faktisk årsaken e at hu merke at æ e gravid, å at hu derfor ska beskytt mæ ekstra my, fer derre e nå hu har byint me i de siste! Dem e utrule klok derre dyran <3 Hu har aillti trøsta når vi e lei ås eller når vi nys (!), å har gjennom hele livet vyrri en skikkelig koshoinn - Spesielt når vi et sjokolade;)
Så dagen har stort sett gått med te å sørg å tenk på pappa å Camilla som har hatt de kjempetongt:( Men man må bare tenk at de va te de beste fer Gyria å at hu har hatt et fantastisk liv omringa av følk som e gla i a (stort sjett aillfaill, enkelte prestere å lag et hællvette sjøl om de e samme dagen som hu avlives).. De e rart at vi faktisk kjæm te å savn at hu tar 1/4 av senga å knurre vess vi prøve å stekk foten under a, at vi bråvåkne midt på natta av at nånn går ferbi å Gyria trur hu eie området, at hu aldri høre etter når vi sei nånnting, at hu snaue smågodtskåla tvert vi snur ås, at hu e rasistisk som få å bjeffe på aill som sjer litt annerledes ut eller legg sæ ned demonstrativt å brumme når hu ikke får e som hu vil;) I 11 år har a trudd at hu sku klar å fang derre føglan, men den ene gången hu faktisk hadd sjansen va da hu sprang på en måse som va skada å ikke klard å flykt.. Å ka skjedd? Jo, Gyria vart livredd å jømt sæ bak Camilla;) Tøff i trynet heilt te de kjem te stykket;)

Under kjæm nånn minna fra de siste året ilag me verdens fineste bastard:)

Sku AILLER gi fra sæ pinnen:)


Bestekompisan <3


Ut på tur, aldri sur.. Eller, ka du sei Gyria? ;)


Oh weeeee;)


Kosekosekose <3


Kose me augan ijæn;)


Strike a pose;)


Itjnå e som en go klem <3


På tur på Gråkaill'n:)


Kosestund under pleddet <3


Linselusa vårres:)


Blodig fernærma fer et eller ainna;)


En liten sofa-dopp;)


Gåtur langs ladestien en vakker kveld:)


Studere, sekkert nå føgla;)


Aillti eitt øye med ka som skjer på kjøkkenet;)Verdens største kos-hoinn:)


Pyinta sæ me Marimekko-skjerf:) Eksklusiv smak:)


Hvil i fred kjære Gyria, du bli aldri glømt <3

4 kommentarer

Kjempe trist når sånt skjer :( Men det var det beste for henne, selv om det er trist for dere som sitter igjen! Man blir så fort knyttet til dyra sine :)

ingerslilleverden.blogg.no

08.jul.2010 kl.22:20

Åå... Det er bakdelen ved å ha dyr...Når denne dagen kommer...

Uff, så vondt. Men dere har gjort det rette.

Og hun så ut til å ha hatt en godt og langt liv.

*klem*

Ida Marie

08.jul.2010 kl.23:01

såg denne på facebook, vart kjempelei mæ på dåkkers vegne :(

huff trasi, men du hedra a bra, tydelig at d va mang herlige stunda lamme ein herlig hund, og d e jo nåkka som ailler kain bli tatt ifra dåkk

<3

Tonje Kristine

09.jul.2010 kl.00:22

Tusen takk for støtten, de varme!! Tar me oss dem gode stundan, å minnan leve evig <3 Hu har levd et fantastisk liv, å de e godt å tenk på:)

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits