Kjære pappa:)

Da har sola snudd, å vi har vyrri så heldig å hatt hele 2 (kanskje 3 vess æ legg godviljen te) soldaga før den begivenheten - Hurra;) I å me at æ vandre rundt som en levende kval, så e itj e stranda å 40 grader æ hige etter, men de hadd vyrri fint om regnet hadd stoppa å graderstokken vise mer enn 6 grader når de e slutten av juni.. Har nu aillfaill fått lest ut bok 2 i Stieg Larsson-trilogien, å e godt i gang me den tredje å- Speinnanes:) Heia Lisbeth Salander!
Ellers fikk æ nu ei gledelig overraskels igår da Stine spørd om å få kom å liggiover imårrå, jippi:) Æ hadd jo såklart hørd før at hu sku bidra faren sin når han ska sykkel Trondheim-Oslo, men herre gången va e veldig kosle å vårrå litt fjern, fer da vart æ gla på nytt;) Sjokkerende nok, i å me at vere e et gjennomgående tema hen, så e e meldt regn da, så vi får sats på innekos å skravling:)
På mandan hadd vi visning, å sia Chris va på jobb så kom pappa fer å jølp mæ å sett ut skilt å sånn.. Å da fikk vi mersom passet påskrivvi ja! Fer de første, så lurd'n på om vi ikke hadd keramikkrens te den keramiske toppen på kjøkkenet. Fertæld om de 3-4 variantan av rengjøring vi har te kjøkkenet å nevnt me samme at æ hadd nu prøvd å skrapa, men de va nu ikke de hain ment.. Videre spurd'n om de høle i badedøra, som ferøvrig har vyrri der i kanskje 1 år minst å som han har sjett å spurd om mang gånga før.. De e vikti å minn ås på e me jevne mellomrom vettu;) De va å altfor mang sneipa utafer verandadøra, nå æ prøvd å ferklar at de vanskelig fer ås å jørrå nå med sia de e dæm i etasjan over som kaste! Å sist men ikke minst så e nu gølve kjempestygt.. Ikke hadd vi vaska, å de va mytji stygge merka overalt.. Dessverre så får itj vi jort nå me dein datan som vart mesta å laga hakk fer 2 år sia nu såmmå ka, å først da æ minna hain på at de faktisk e hans hoinn som står fer skrapan atme verandadøra vart e stilt;).. Så pappa va fram me vaskerstauren vøttu, å vist me de samme at hain ailler har hyilli i en mopp før - Han vesst værtfaill ikke koss man sku bruk den rett;) Å etter litt mer klaging over at vi tar alt for lite for å lei ut hyblan å at vi må jørrå nå me strømavregningan, så fikk æ nu hør at "ellers så va e nu ganske fint her da".. Æ må nu flir å - Merke æ har tatt etter mormor på my, men de e jaggu mæ pappa som har jort mæ så pirkåt å ja;) Åsså vet æ at de kun e godt ment, så da går e veldig bra læl:)
Å igår kom Ola innom å fiksa tv-uttak på soverommet - Nå som innebar at vi måtta fløtt fram kommoden.. Der va itj e vaska på ei stund fer å sei e sålles, der snakke vi hybelkanin-fest!! Chris va kjapp me å ta bilde me mobil'n, å hadd store planer om å send mms te pappa der de sto "har itj du vaska her da?".. Æ trur itj hain torsa, sjøl om æ vet pappa hadd komsi te å flira sæ ihjel -Sjølironi har'n så de heill sjø:)
Så idag har æ faktisk rundvaska kjøkkenet, skapdøran å ovn.. Ska jo egentle ikke jørrå sånt, men klare itj å lett vårrå innimellom.. Får heller ta e me ro resten av daan;) Uansett koss en vrir å vende på e så like æ å jørrå sånt sjøl, syns itj de e nå kosle å sitti å kommander Chris te å vask når han har jobba hele daan, da får'n jo aldri fri..
Kanskje æ ska inviter pappa over fer å sjå på den nyskrapa, keramiske toppen?! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits