En dag i effektivitetens tegn!

Åh, så godt de e å ha rydda å sortert papira i perma, vyrri på vanngym å tilbringt litt tid me familie:) Mormor ska opereres fer røykefot imårrå, så har kjørd å henta hu et par gånga fra sykehuset. Etter vi hadd kjørd a dit i kveld så fainn vi plutselig ut at vi sku ta ås en tur på Ikea, å hovedmålet va å skaff rullegardina fer at soveromme ska bli litt mørkar å nånn spot'a fer å lys opp stua. Å vi endt opp 649 kr fattiar men et strykebrett, Ludde saueskinn te minstemann å 6 oppbevaringsboksa me lokk rikar - E itj e typisk?! :)

Ellers fikk vi verdens beste nyhet idag om at Marianne å TK veinte en liten gutt i november, så nu har vi sikra en lekekamerat te junior'n:) I tillegg kjem jo Heddamora fløttanes fer å pass på smågutan, stas:) Nu høres e sekkert ut som om vi trur at ongen vårres bli totalt blotta fer sosial kompetanse, men de e jo aillti kosle at gode venna e i samme situasjon å:) Mest spent på koss Gyria takle at papsen bli bestefar å kanskje må del oppmerksomheten;)

Nu mangle e bare at vi får inn et bud på leiligheta, så bli de topp de herre her:) Glede ås te bryllup i helga te Kristian å Julie, samt treff Kjetil å Christiane igjen- De bli kosle:)

Nu bli e en episode eller to me True Blood, konge:) Preikast:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits