I vømmøladala der va de ein gjeng..

..hei for jussibassi, jussibassi jom. Dem festa og tura og ødsla med peng, hei for jussibassi, jussibassi jom. Finaste ompa-pompa-ompa-pompa, gjengen va fresk og glad når det klunka, hei for jussibassi jom, snart e karskkoppen tom, hei for jussibassi, jussibassi jom - HEI SKÅL:)

Da e e 3 daga te Vømmøln, å de bli så bra:) I år ska endele Grete vårrå me å, de byinne å bli ei go stund sia sist! Men så e a faktisk så å sei lege å nu da, så de e nok verd e:) Ståilt av dæ vennen, du e superflink:) Så de bli førrifest på Søraker før de bli å kjør te parken te en forandring;)

Stine å Christofer kjæm oppover ikveld å, de bli stas:) Så vi kjøre innover i rett tid imårrå fer å møt på dæm:) Hadd jo sjølsakt en stor plan om å kom ås te Værdal'n idag, men sia vi ikke har pakka eller ordna nåkkå einda så e e likar å ikke stress..

Håpe vi snakkes i parken godtfolk, husk; Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær;) Nu ska æ prøv vømmølkjolen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits