Hektisk start på uka!

Idag e e mandag, men den e på ingen måta blå - Vi har fått jort massevis:) Starta me legekontroll i formiddag, vart sittanes 1 time å vent fordi legen va forsinka.. Æ syns så synd på hain der hain stressa rundt å sprang fram å tebake, de vart liksom ikke mang pausan på han heiller altså:( Va såå bekymra fer om han fikk tia te å eta å drekk å ro ne litt innimellom, de e så typisk at dæm som ska ta vare på aill ainneran glømme av sæ sjøl.. Men vi fikk omsider kom inn, å alt va tipp topp å legen va kjempefornøyd:) Når vi kom inn, så sa'n at "de va nåkkå me oss to som jor at hain festa sæ ved ås", å han va oppriktig gla fer at vi hadd fyinni ei ok løsning me hensyn te økonomi å sånn:)
Sku på vanngym kl.15, så i mellomtida bestemt vi ås fer å jørrå unna litt handling te junior. Hadd ei liste like lang som ei kvart A4-side, å dein klard vi faktisk å stryk ut- hurra fer ås:) De va snodi å fårrå å kjøp bleia å ammeinnlegg altså.. Men de e så utrule godt me alt som e jort:) Feira me lunch på kafeterian på City Lade, hehe, memories <3
Så kom pappa å Gyria innom for en hårstuss, før vi runda av kvelden me å lag middag te våre kjære naboa Therese å Jan Erik som e så go å snill å passe Chanel når vi e bort - Dåkk e super:) Dem har termin 4 daga før ås (!), ka e sjansen da.. Så vi satse på å kjør te sykehuse sånn ca samtidig;) Dæm vente ei lita jente, de bli kosele:)
Ellers e e kun 5 daga te Vømmøl nu, tjohei:) De bli så arti:) Vi snakkes der følkens:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits