Avgjørelsa har falt!

Endelig har vi bestemt ås 100 % fer koss vogn vi ska ha, å de e ei lettels:) De sto mellom Emmaljunga å Simo, å valget falt på Simo te slutt. Årsaken te de e at bagen e stør, å at vi har vyrti råda te å velg den vogna me størst bag av ainna foreldre. Vi ska jo ha et stort vinterbarn:) I tillegg så har æ snakka me Mona som jobbe i barnehage, å opplevelsa te dæm ansatte der e at Simo e dein vogna de e lettest å håndter fer dæm, å at dein e tryggar einn ainna typa me minner fjæring. De hadd vyrri en episode der en onge hadd deisa framover me hodet i bakken først fordi han hadd reist sæ opp brått å vogna ikke hadd nok fjæring:( I tillegg syns vi Simo e elegant å fin:) Men de e vikti å presiser (son at ingen bli såra å vonbråten her) at de e de rette valge fer ås, de betyr itj at æ sei at ainna vogna e dåle:)
Verdens beste søskenbarn Tutta jobbe på Barnas Hus på Steinkjer å har jølpa ås kjempemy - De sett vi så stor pris på altså, de har jort alt så my lettar:) Å i disse dagen har dæm kampanje på Simo-vognan, så vi får en god pris:) Eller, pappa får en god pris - Tusen takk papsen <3 Vi ska ha den mørkebrune vogna under, men ska bytt ut de brune bagtrekket me turkis så dein ikke bli så "ensformig". I tillegg ska vi ha brun stelleveske:) Storfernøgd:)6 kommentarer

Tonje

27.mai.2010 kl.18:26

Hallo, kor e ailt skryte tå kor fin dein va da?! :)

Monica

28.mai.2010 kl.09:52

Hehe ;) Driiiiiiiiiiit fin vogn, Tonje :) Og like farge komboen du/de har valgt.

Håpe den trille godt, og bli et behagelig og usynlig innslag på mange goe tura m pjokken. (Usynllig i den forstand at den itj bli et irritasjonsmoment fordi at nåkkå ikke e som man vil..)

********* PS: HUSK REFLEKSA **********

andrea

28.mai.2010 kl.22:49

SØKKI SMÆKKER VOGN!

Tonje

29.mai.2010 kl.00:36

Hehe, takk takk følkens;) Rimele fernøgd sjøl å;) De vart avgjørende at navne va Simo ja, kæm æ kjeinne som hæte Emmaljunga liksom;) Å reflæksa ska vi definitivt skaff Monica:)

Mari

29.mai.2010 kl.19:27

Kjæmpe fin vogn Tonje :)Vi har vertfaill vyrry fernøgd med vårres simo

Tonje

30.mai.2010 kl.13:43

Tusen takk Mari-snuppa:) De e godt å hør:)

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits