Thailand <3

Jess, de e de samme gnålet som de alltid e å har vyrri i mang år - Æ VIL TE THAILAND!! Smilets land, æ syns de høres så kosle ut:) De første håpet e at vi får en baby som de går an å ha me på tur, fer da ska hain bli en reisevant liten krabat:) Sitt å sjer på tura å sammenligne prisa å drømme mæ helt bort her æ sitt.. Regne me de bli å bestill gjennom reisebyrå vess vi ska fårrå da, sånn at ramman å alt e sikra. De e over å ut me alt som hæte hopp-på-tura nu altså - Ingenting ska overlates te tilfeldighetan lenger! Følk har blanda meninga om de å ha me sæ onga på tur - mi ega oppfatning e at de handle om planlegging å prioritering, å de å faktisk sjå på mulighetan å ikke begrensningan:) Så håpet e å få te en tur i november/desember en gang, kanskje få te både Thailand å Australia? De villa jo vyrri de optimale, savne jo Nikki mi sånn <3 Så gode råd å tips mottas me takk fra reisevante, både med å uten onga:)

Legg ved et bilde av det eldste barnet som ligg å kose sæ oppå dyna te mamse - E itj a skjønn? :)Natta:)

2 kommentarer

Nikki

24.mai.2010 kl.04:40

Jaaaa kom hit og!! Kanskje se an Thailand litt...det er saa daarlig stell paa turismen der i det siste ;) Savn ♥

Tonje

24.mai.2010 kl.17:22

Hehe, jau, æ følle me sjø:) Kjæms itj te å fårrå vess de e risikabelt.. Men æ har jo drømt om å dit i årevis, så vess æ først ska fårrå langt, så hadd e vyrri konge å fått me sæ bægge delan:):):)

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits