Sommer kommer, sommer kommer:)

Da e de plutselig søndag, helga går så innmari fort altså! Men samtidig så e søndagskveldan alltid kjempefin, Rosenborg på tv'n å avslapping i sofan:) Har nettopp hatt visning av hybel-leiligheten, å den vart utleid i løpet av 10 min, konge:) 2 søte trivelige jenta som kjæm te å få dein:) Christoffer kjeint faren te hu ena, så da va egentlig saken enkel:)
Igår så for vi in te midtby'n, sjeld'n å ha en frilørdag ilag. Æ mått bit i de sure eple å overfør pænga fra sparekonto'n før vi for, da de meste e ganske skrapa fer tida:( Chris har vyrri sykmeldt dæm siste 2 vækkan, så rækne me de e NAV som ska stå fer dela av utbetalingan, så da basere vi ås på at de ikke kjæms te å gå i eitt rasende tempo aillfaill. Å æ va fast bestæmt på å uinn mæ en skikkelig eksamensgave etter alt stresset i de siste! Å når vi hadd pløya gjennom torget så hadd æ fyinni mæ nye sommerklea på Gina Tricot (tights, sommertopp, 2 boleroa, et skjerf å en langsinglett), fotkrem å håndkrem fra Skrubberiet, ansiktsmaske å ansiktskrem fra Apoteket, bodybutter å fotfil fra Body Shop:) Storfernøgd, men rart å bruk så my pæng på sæ sjøl:)
På kveld'n va æ, Therese, Marianne å Sissel te Andrea, som diska opp me pastakylling m/salat å bruchetta å pannacotta m/skogsbær te dessert, nammis:) Satt å skravla å kosa ås hele kveld'n:) Bæste gjengen <3 Heinta Gyria på vei hæm, kosle me overnattingsgjest ja:)
Idag såv vi læng før vi for på kafè å kosa ås me Espen å Andrea, sweet:) Gler mæ te vækka som kjæm, ska te legen imårrå, treff mine tidligere jobbvænninna te Karoline på onsdan å på bursdag te Ingrid på torsdan:) De bli så bra:) Nyt de siste av søndagen følkens, de ska vi:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits