Faddera, gudforeldre å motivasjon i hverdagen:)

Sommeren å familieforøkelsa nærme sæ me stormskritt, å de e my som ska kjøpes å tas stilling te.. Å en av dæm tinger'n e valg av faddera å gudforeldre! De e skikkelig vanskelig, å vi har så mang gode kandidata at uansett så bli e at vi føle at vi velge bort nånn- Å de e jo et luksusproblem:)
Prøve å tenk på ka som e viktig fer ås, å ka vi ska velg etter.. Ska vi tenk på historien, kæm vi har vyrri mest ilag me i oppveksten å som har betydd my fer ås i den perioden av livet? Eller ska vi tenk framover på kæm vi sjer fer ås å ha my kontakt me i tida som kjæm? Eller nånn vi vet kjæm te å still opp 100 % hele veia? Vil jo gjerne at dæm vi velge ska ha go kontakt me både ås å junior, å at de betyr litt fer dæm som bli valgt å få spørsmålet:)
De e uansett betrygganes å våttå at man har så my fine å goe følk i omgangskretsen, å at de ikke bli et dåle valg såmmå ka - Å vi ska nok ha flere onga etter kvart som å ska ha både gudforeldre å faddra:)

Ellers har vi på gruppa ansvaret fer å vårrå motivator kvar vårres dag i eksamenslesinga, å super-Ingrid kom me en kjempeidè igår: Hu kløpt ut en sirkel te kvar å en på gruppa, å skrev navnet te kvar enkelt på gruppa i midten. Så skuill aill sammen skriv 3 positive ting om kvarainner i den sirkel'n, som vi sendt rundt så aill sammen fikk skriv nå i aill. De va utrule kosle, å de vart kjæmpemy fliring i tillegg, så de e nå æ anbefale aill å jørrå som et avbrekk i øvinga å lesinga:) Æ e innmari lettrørd fer tia, så de betyidd værtfaill veldig my fer mæ <3 (Kanskje de hadd nå me at vi kødda om at de bare kom te å stå ting som "flodhest", "hvalross" å "elefant" i min på forhånd?!) (",)

Anyways, de som sto i min sirkel va:
- Fjasåt :)
- Kjærlighetsfull :)
- Den perfekte husmor :)
- Pratesyk 24/7 (hæ?:)
- Ærlig!
- Jovial
- Full av glede, humør, omsorg og kjærlighet <3
- Flink til å lage god mat :)
- Ekte trønder, uten bart men MYE fart!
- Fin gravidmage :)
- God humor (vel, øye som sjer trur æ;)
- Positiv!
- Omsorgsfull :)
- Supersosial :)
- En jeg vet at kommer til å være der og stille opp hvis det er noe - Deg kan jeg ringe hvis jeg trenger en venn :)

Herre kain æ definitivt ta me på jobbintervju når æ ska lanser et par positive sida me mæ sjøl, hahaha)..
Tusen takk gruppa mi, gla ti dåkk <3

Legg ved et bilde tå Geo (hoinn te gruppas bautasten:) som e tatt på en koskveld te Hanne ved en tidligere anledning:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits