Kontaktannonse

Jente 25 år bosatt i Trondheim søker gåturkamerat i perioden 26 april-26 juli 2010. Du har følgende egenskaper:

- Glad og positiv (det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær - Unntatt hvis det regner, er kaldt eller det tordner og lyner så klart;)
- Ikke kommer med masse dumme forslag underveis (type "vi skal ikke ta en bakkeintervall eller hoppe paradis da?" Bekkenet mitt er dessverre ikke rustet for slike utfordringer på dette tidspunktet).
- Liker å ha et mål for gåturen (foreks en kafè)
- Har evne til å takle uventede stress-situasjoner (du greier å holde hodet kaldt hvis foreks vannet mitt går midt på Ladestien)
- Har flere preferanser når det kommer til samtale-emner (ja, jeg er gravid, men det er begrenset hvor lenge interessen for å kun snakke om svangerskap og graviditet varer, eller hvor spennende jobben din er.. Litt variasjon i samtalene er bra for alle parter:)
- Er fleksibel og kan ta ting litt på sparket (trenger ikke å avtale i mai at vi skal gå tur 14 juli kl.1600)
- Kan kompensere for mine svake områder (det vil si jage bort stupmåser og fjerne edderkopper eller hår i øyet. Selv har jeg ingenting imot foreks rotter eller slanger, noe som er veldig sannsynlig å støte på i Trondheims nærområder:)

Søknad sendes via kommentarfeltet på bloggen, med lovnad om at alle vurderes seriøst. Bill. mrk (åh, har aillti villa skriv de) "Turkamerat" :)

9 kommentarer

andrea

12.apr.2010 kl.20:24

æ søke fra perioden 10.juni å utover!

Mona Holøyen

12.apr.2010 kl.20:36

Æ melde mæ når anledningen byr sæ æ å!:D

<3

Chris

12.apr.2010 kl.20:55

Bægge e definitivt innvilga:):):)

Tonje

12.apr.2010 kl.22:47

Ops, de sto vesst Chris;) De va sjølsakt Æ såm innvilga søknadan:)

Helle

13.apr.2010 kl.12:59

Ahaha, æ vil! Leng sia sist. Vi kan gå sammen fra dæ og te Karoline? xD

Therese

13.apr.2010 kl.14:45

Viser til utlysningstekst på www.lillesmy.no, og søker herved på stillingen som Turkamerat. Jeg er ei glad, positiv og sosial jente fra Verdal i Nord-Trøndelag, som for tiden er bosatt i Trondheim. Jeg har alltid drømt om å ha en turkamerat, og etter hva jeg hører skal du være av det beste slaget :) jeg har varierte interesser, og liker å skravvle om alt og ingenting, løst og fast. Dessuten er jeg ikke redd for måser, og tar gjerne på meg ansvaret for å gå med en pinne i været store deler av perioden. Av andre fordeler vil jeg nevne at jeg bor i nærområdet og at jeg virkelig ser fram til å tilbringe mer tid med en av mine aller beste venninner, gjerne langs en tursti. jeg er glad i både kaffe, te og cafèkos, så det å ha en cafè som et mål stiller jeg meg svært positiv til. Jeg er desverre mer eller mindre utilgjengelig fram til og med 18.mai, men deretter svært fleksibel. Jeg har som vane å planblegge ting i god tid, men jobber med min fleksible og mpulsive side. Ser derfor på dette "oppdraget" som en unik sjanse til å bli mer fleksibel og impulsiv. JA! En annen ing, jeg liker også å gå sammen i gruppe med flere, og ser at det er flere gode søkere allerede. Det er alltid positivt å slå seg sammen! Håper på positivt svar og kommer gjerne til intervju! ;) Mvh The Ræs

Tonje

13.apr.2010 kl.18:20

Hahahaha, nu vart æ i godt humør Therese:) Kjeinne æ har skikkele løst te å bli sjæf når æ les sånt som derre åsså, bæste søknaden:) Glede mæ te vi ska lag mås-pinne ilag:) Du får kåm på intervju akkurat når de passe dæ <3

Tonje

13.apr.2010 kl.21:06

Helle, æ såg itj kommentar'n din før nu!! E me dønn å går ilag te Karoline, 20 meter e likar einn 0 meter;)

Chris

15.apr.2010 kl.00:25

Æ trøng itj å søk, æ har allerede fått innvilga særplass ved di side for evig og alltid! <3 ;) Wyttvyouw!!!

Skriv en ny kommentar

lillesmy

lillesmy

25, Trondheim

E ei livsglad jente som e opptatt av dæm nære å kjære tinger'n i live:) Positiv realist å trofast tilhænger av essensielle ting som sparing te ækteskape å toalettseteræns på aill offentlige do. Respæktere følk som vælge å sjå følk sine positive sida framfer dæm negative å flire høkt tå sjølironi. Eillers må e vel nævnes at æ fer øyeblikke e gravid å veinte min andre øyensten, en gutt, i juli 2010:) Har fra før Chanel på 3 år, ei nydeli skogkatt fra Hitra:) Så som dåkk kanskje skjønne, ailt trøng itj å bli tatt like særiøst innpå dein bloggen her;)

Kategorier

Arkiv

hits